Grand

Grand Int’l Enterprise (U.S.A.) Inc. – История на фирмата

Grand Int’l Enterprise (U.S.A.) Inc. е основана през 1986 година в Ню Йорк, САЩ. Основното производство на GRAND включва машини за почистване на конци от готови изделия, приспособления и устройства увеличаващи производителността като: пневматични устройства за отвеждане на отпадъка от изрезки и конци, устройства за подаване на свободна лента/ластик към различен тип шевни машини, пневматични/електромагнитни гилотинни ножове за отрязване на лента/ластик.

GRAND основава първата си дъщерна фирма (Grand Int’l Enterprise (Honduras) Inc.) през 1993 година и формално става многонационална компания. По късно са основани и Surplus Win Enterprise (HK) Ltd, Surplus Win Enterprise (China) Ltd.

През 2000 година, производството на машините за почистване на конци Grand се премества в Китай. До момента Grand притежава над 20 патента в Китай. През 2003 година, Grand печели награда за качество от China Sewing Machinery Association. През 2004 година, Grand е одобрена и сертифицирана по CE. През 2005 година, получава сертификат по ISO9001:2000 CNAB и UKAS покривайки всички изисквания. През 2005 година, Grand представя безчетков DC мотор, който е в основата на новите модели машини за почистване на конци.

GRAND GT22-01Високоскоростна машина за почистване на конци. . изтегли брошура

ПРЕДИМСТВА
●Автоматично всмукване и отрязване на конците при различен тип готови облекла.
●Използване на автоматична индукционна система, автоматично спиране при прекъсване на работата, избягване кратките паузи с цел намаляване на механичното износване.
●Автоматично смазване на машината чрез периодично впръскване на масло при работното острие. Това намалява времето за обслужване и се избягва зацапването на готовите облекла, наблюдавано при машините с ръчно смазване.
● Без нужда от квалифициран оператор.
●Използва мотор за всмукване на конците. Без нужда от захранване с въздух.
●Качествено почистване на конците, гарантиращо високо качество на готовия продукт.
●Опростено обслужване. Чиста и безопасна за оператора работна среда. Ниски нива на шума!
●Възможност за замяна на работното острие и регулиране силата на всмукване за гарантиране работата с различен тип платове.

.
Спецификация
Материал
Коприна Трикотаж Дънки
Тип на острието
342 277-fine 300-coarse
Сила на всмукване
3-4 5-7 6-9
Напрежение
~ 220V
Мощност Brushless DC motor
120W-330W
Честота, Hz
50Hz
Обороти в минута
2850 rpm / 50 Hz
Консумация на енергия
0.18~0.43 KW
GRAND GA101-3 Пневматични устройства за отвеждане на отпадъка от изрезки и конци
GRAND GA101-3: Пневматична система за отвеждане на изрезките от плата и отрязаните конци в торба за отпадък и повдигане на притискащото краче. Комплекта включва: пневматичен цилиндър за повдигане на притискащото краче, двупосочен пневматичен клапан за стандартен или серво мотор, торба за отпадъка, филтър регулатор.
.
GRAND GTF-11
GTF-11 Устройство за горно подаване на свободен от опън ластик/лента.
GRAND GTF-12
GTF-12 Устройство за странично подаване на свободно от опън бие.